Ztory favoriter på Yrkesgymnasiet Sollentuna

På Yrkesgymnasiet vill vi hitta olika sätt att öka våra elevers läslust. Därför erbjuder nu alla våra skolor Ztory.com som ger eleverna tillgång till nyheter och tidskrifter direkt i deras mobiler, läsplattor och datorer.

Vi hittar Felix Gonzales, 17 år, i en skön soffa på Yrkesgymnasiet Sollentuna där han kollar på sina kompisar som spelar pingis. Han använder Ztory och berättar gärna hur han använder appen.

Vad läser du för typ av tidningar på Ztory? Och varför?

– Jag går första året på fordons- och transportprogrammet så jag använder mest Ztory för att läsa tidningar som är kopplade till det.

Kan du välja tre favorittidningar?
-Elbilen, Bike och Ny bilägare. Det är intressant att läsa om nya funktioner och tillägg till bilarna. Jag håller mig uppdaterad om vad som händer i bilvärlden. Det är viktigt att ha koll.

Resten av gänget är upptagna med att spela pingis, men snart kommer de förbi och kollar vad vi håller på med, de är alla överens om att Ztory är en bra app.