Yrkesgymnasiet svarar på dina frågor om omvalet

Hur är det egentligen att gå på Yrkesgymnasiet? Få svar på det och mycket mer i Yrkesgymnasiets livefrågestund på Instagram.

Den 4 maj mellan klockan 15:00 och 16:00 håller Yrkesgymnasiet Västerås en livefrågestund på Instagram­. Med temat omval är tanken är att tittarna ska få svar på alla sina frågor om skolan. Dessutom ska sändningen fungera som ett stöd för de som ännu inte bestämt sig.

– Det här blir perfekt för alla som vill veta mer och få en känsla av hur det är att gå hos oss, säger kommunikatör Molly Lindbom.

Tidigare höll Yrkesgymnasiet en livesänd digital gymnasiemässa där man tog upp relevant information om skolan och gymnasievalet. De som missade den kommer istället kunna se hela sändningen på Youtube.

Yrkesgymnasiet skapar jobb redan innan studenten. Eleverna lär sig sitt drömyrke genom minst 50 % praktik på riktiga arbetsplatser. Omvalsperioden för Västerås stänger den 7 maj.