Yrkesgymnasiet startar ej i Sundsvall

[ingress]ThorenGruppen AB har beslutat att inte starta Yrkesgymnasiet Sundsvall till hösten.[/ingress]

Anledningen till beslutet är främst ett osäkert elevunderlag. ThorenGruppen har även undersökt möjligheterna att starta med ett mindre antal elever och minska ytorna i vår lokal, men detta har inte gått att lösa med fastighetsbolaget. Det är med omtanke om de som sökt Yrkesgymnasiet Sundsvall som vi nu väljer att fatta detta beslut och de kommer inte att påverkas negativt under antagningsprocessen. Elevernas val till Yrkesgymnasiet kommer att strykas och de valt som är under flyttas upp ett steg.

Om du har frågor kring detta är du välkommen att kontakta Anders Marklund, Vice VD ThorenGruppen AB:
E-post: anders.marklund@thorengruppen.se