Yrkesgymnasiet Sollentuna publicerar School Tour 2020

Det kan vara skönt att få se lite av skolan innan man väljer att söka dit. Nu går det alldeles utmärkt att göra hemifrån. Yrkesgymnasiet Sollentuna publicerar en digital rundvandring som alla kan ta del av.

I dessa Coronatider då det inte är längre är möjligt med vanliga öppna hus får Yrkesgymnasiet göra det bästa av situationen.

I en ny video passar kommunikatören Ada Ferngren på att guida tittarna genom de för tillfället tomma lokalerna på Djupdalsvägen.

Hon visar både de vanliga klassrummen och de yrkesanpassade lokalerna där eleverna får tillgång till alla verktyg och all rätt utrustning för att bli proffs på sitt valda yrke.

Se rundvandringen här:

Om Yrkesgymnasiet
Yrkesgymnasiet skapar jobb redan innan studenten. Eleverna lär sig sitt drömyrke genom minst 50% praktik på riktiga arbetsplatser. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Yrkesgymnasiet här