Yrkesgymnasiet Skellefteå flyttar

Yrkesgymnasiet Skellefteå kommer att från och med höstterminen 2013 flytta hela sin verksamhet till Plåtvägen 9 (Sörböle).

Ända sedan vi hade turen att hitta våra fina verkstadslokaler där, har vi strävat efter att få ha elever och personal samlade på samma ställe. Själva skollokalen ligger precis bredvid våra verkstadslokaler, nära till många företag som vi samarbetar med. Lokalerna är nya, fräscha och ändamålsenliga, både för undervisning men även för de företagsutbildningar vi håller i. Hit går skolbuss morgon och kväll och vi kommer själva att ha möjlighet till vissa transporter för att eleverna enkelt ska kunna ta sig till och från centrala stan. Lunchen äter vi på Forslundsrestaurangen, som precis som vi har Köket som matleverantör.

Vi ser flytten som ytterligare ett steg i vår kvalitetssäkring och ser mycket ljust på framtiden!