Yrkesgymnasiet publicerar hela digitala gymnasiemässan

Missade du livesändningen? Inga problem. Nu finns hela programmet ute på YouTube. Spana in intervjuer, livemusik och massa annan matnyttig information om skolans koncept.

Programledarna Andreas Lind och Molly Lindbom intervjuar elever och lärare. Tittarna får en inblick i hur de ser ut på skolorna, hur de olika programmen är utformade och hur det fungerar med praktikplatser.

Dessutom bjuder idoldeltagarna Freddie Liljegren och Dao Di Ponziano på riktigt fina sångnummer. Dao Di Ponzaiano är förutom artist en före detta elev från handelsprogrammet på Yrkesgymnasiet i Sollentuna. Hon ger sin syn på utbildningen och delar med sig av sina tankar om hur det är att vara artist och företagare.<
– Det är grymt att de som missade livesändningen kan se den i efterhand, säger Andreas Lind.

Klicka här för att se klippet eller kolla på det här nedan.

Om Yrkesgymnasiet
På Yrkesgymnasiet lär sig eleverna genom att jobba. Minst halva utbildningstiden sker på en arbetsplats med en erfaren handledare vilket skapar goda förutsättningar för att få in fötterna på arbetsmarknaden. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen.