Yrkesgymnasiet beklagar och åtgärdar problem

[ingress]Yrkesgymnasiet i Huddinge och Stockholm har fått kritik och detta uppmärksammades av bl. a. Sveriges Television. Yrkesgymnasiet åtgärdar problemen.[/ingress]

– Vi har gjort ett antal misstag vid skolan och tar kritiken på största allvar. Vi beklagar att eleverna har drabbats och vi arbetar hårt för att komma tillrätta med problemen. Eleverna i Huddinge kommer att flytta in i en ny funktionell lokal i början av mars, säger Raja Thoren, vd för Thorengruppen.

Andra viktiga punkter på Thorengruppens dagordning är att ordna fram fler lärlingsplatser, tydliggöra de pedagogiska riktlinjerna och förbättra kommunikationen.

– Vårt fokus är eleverna och vi värdesätter deras åsikter. Vi kommer att se till att de har inflytande över skolans utveckling. Målet är att de ska märka förbättringar och att alla ska veta vem de ska vända sig till om de har idéer eller vill klaga på någonting. I detta kommer elevråden att spela en viktig roll, säger Raja Thoren.

Så fort Yrkesgymnasiet har hunnit ha en dialog med elever och föräldrar kommer hela handlingsplanen finnas tillgänglig på denna webbplats.

Klicka här för att läsa Thorengruppens pressmeddelande.