YG Stockholms resa till London

På Handels-och administrationsprogrammet åker eleverna i årskurs 3 under vårterminen på en studieresa till någon stad i Europa. I år var det dags för HP10 att göra en härlig vårresa och handelscentrumet London visade sig vara ett utmärkt val av storstad. Dagarna i Storbritanniens huvudstad fylldes med spännande iakttagelser och upplevelser i butiker på Oxford Street och Regent Street. Bland annat besöktes varuhusen Harrods, Harvey Nichols, Selfridges och Liberty, samt välkända butiker som Anthropologie och Abercrombie & Fitch. Eleverna fick uppgifter såsom att notera och beskriva olika varumärkens marknadsföring och exponering. Klassen besökte även Londons vackra parker, stadens mäktiga kyrkor, mysiga inhemska caféer och traditionella restauranger.

Vi tackar Yrkesgymnasiet och ThorenGruppen för möjligheten att genomföra denna trevliga och intressanta resa.