YG Gävle kan vara något för dig

[ingress]Nu när gymnasievalet närmar sig vill vi bjuda in dig till öppet hus hos oss på Yrkesgymnasiet Gävle. [/ingress]

Välkommen till Drottninggatan 48, tisdag 24 januari kl. 18-20!

Under öppet hus får du träffa elever och lärare som arbetar i våra fina praktiklokaler, få information om våra utbildningar samt ställa dina frågor till oss om hur det är att gå på Yrkesgymnasiet. Du får också information om Svenska Fotbollsakademin som du som elev på Yrkesgymnasiet kan ha som tillval till din gymnasieutbildning. Mer om det kan du läsa här!

Du har också möjlighet att vara Elev för en dag hos oss. Läs mer om det och om hur du gör för att anmäla dig här.

Psst, du glömmer väl inte att du har chansen att vinna en iPad och mysiga biokvällar? Var med och tävla när du besöker oss!