Vi på Yrkesgymnasiet vill göra dig anställningsbar!

ygoppethusmalmoVår målsättning är att förbereda våra elever för ett yrke, ett framtida arbete. Yrkesskicklighet och goda relationer är faktorer som ökar chansen till anställning efter praktiken – så är det oavsett bransch. På Yrkesgymnasiet har våra elever möjligheten att lära sig ett yrke från grunden och knyta viktiga kontakter på företag.

Den 16:e oktober kommer Yrkesgymnasiet Malmö vara värdskola för en inspirationsdag tillsammans med Svensk Handel som bjuder in till Karriär i Handeln – en kostnadsfri inspirationsdag på Stadionmässan i Malmö.

Det kommer att bli en spännande och inspirerande dag med föreläsare som berättar om sina karriärresor. Syftet med dagen är att visa att handeln är en stark växande näring och att det finns massor med spännande jobb för de som väljer en karriär i handeln.

Läs mer här.