Yrkesgymnasiet Linköping laddar inför ett nytt läsår

ygoppethuslinkopingDet är snart dags för sommarlov men på Yrkesgymnasiet Linköping ser vi redan fram emot hösten och att få träffa alla nya och befintliga elever. Vi är otroligt glada över att så många sökt till oss och hoppas ni är lika laddade inför hösten.

I väntan på skolstarten tycker vi att du ska följa våra uppdateringar på Facebook så att du inte missar alla roliga och intressanta saker som våra elever får vara med om.

Om du sökt till något av våra program men saknar behörigheten behöver du inte ge upp. Då är du välkommen att höra av dig till vår rektor Sanna Pouramin för att se om det finns möjlighet att gå något av våra Introprogram. Henne når du på 070-5481053 eller förnamn.efternamn@yrkesgymnasiet.se

Ha en underbar sommar och vi ses i höst!