Välkommen till YG Västerås

[ingress]Har du missat våra öppna hus? Nu ger vi dig en sista chans att besöka oss innan gymnasievalet stänger![/ingress]

Välkommen till Aspvretsgatan 2, lördag 11 februari kl. 11-13!

Du får träffa elever och lärare från skolan som berättar om skolan och om våra utbildningar. Vi visar dig runt i praktiklokalerna på skolan och du får även möjlighet att se vår fina praktiklokal för fordonsprogrammet som vi har på Tunbytorp.

Detta öppet hus blir också VALAKUT då du får personlig rådgivning och svar på dina frågor och funderingar inför gymnasievalet!

Som elev på Yrkesgymnasiet genomför du halva din utbildningstid ute på ett företag. Du lär dig ett yrke från grunden med stöd av en erfaren handledare. Redan under studietiden knyter du viktiga kontakter i branschen och är väl förberedd för arbetslivet. Ta chansen att besöka oss nu på lördag!