Vad ska du göra på ditt jullov?

Det har varit julavslutning på skolan. Eleverna har nu ett långt och härligt jullov framför sig, men innan de gick på lov passade vi på att fråga några elever hur de skulle spendera sin tid:

Robin Barjasic, EE14

• På lovet ska jag ta det lugnt och spela fotboll om det är bra väder och vila upp mig.

Katja Nilsson, BA14

• Jag ska faktiskt flyga helikopter och äta massor av julmat. Kanske även jobba lite!

Sebastian Persson, VF14

• Jag ska träffa mycket kompisar och åka till Danmark. Sen såklart ska jag fira jul med släkten.

Ekram Ha Shemi, FT15

• Jag ska chilla och umgås med familj och vänner över jul. Sen ska jag åka upp till Linköping och träffa en barndomsvän.

Sebastian Blomhav, HA14

• Jag ska först fira jul hemma och vila upp mig, sen ska jag åka till Thailand och det ska bli så roligt!

Julfirandet på YG började redan på måndagen med en utmanande aktivitetsdag på Bellevuestadion då eleverna spelade beachvolleyboll. Idag tisdag firades terminens sista dag på skolan och eleverna fick göra allt ifrån att fika, tävla i quiz, till att spela Pictionary.

Två av lärarna bjöd på kraftfull och vacker sång & uppträde, och rektorn Madeleine Fils avslutade traditionsenligt med sitt jultal!

Då återstår endast att önska en smaklig jul och ett glittrande nytt år!