Uppskattad temakväll på Yrkesgymnasiet Skellefteå

Vi har nu genomfört den andra temakvällen som YG Skellefteå sökte pengar till ifrån elevfonden under Ht. 2015. Syfte var att integrera ensamkommande elever i olika typer av aktiviteter några kvällar under Ht. 2015 samt Vt. 2016.

Succé summerar även denna temakväll, mycket uppskattat av alla som deltog. Denna kväll ägnade vi åt att äta pizza och bowla tillsammans. Uppslutningen var bra och även denna gång var uppslutningen bland de ensamkommande eleverna 100 %, väldigt roligt!

Kvällen började på YG Skellefteå kl. 17.30 då vi åt pizza tillsammans som levererades till skolan. Från kl. 19.00 hade vi bokat upp hela bowlinghallen, så vi tog oss i samlad trupp dit efter middagen. För att integrera eleverna så hade vi en kortlek som delades ut till alla elever, det gav ett nummer som också visade på vilken bana de skulle spela på. Vi spelade drygt en timme och det bjöds på mycket skratt, integration och gemenskap. Det dokumenterades med foton och en fantastisk film som läraren Jörgen Mikaelsson redigerade ihop, den publiceras tillsammans med denna artikel för att visa på vår fantastiska kväll tillsammans!

Nu ser vi framemot nästa temakväll som kommer genomföras senare i vår!