Upprop höstterminen 2013

Hoppas att alla våra nuvarande och nya elever har ett riktigt skönt sommarlov! Här kommer lite info inför skolstarten i augusti:
– Upprop sker måndag den 19 augusti kl 9:00 för blivande åk 1-elever och kl 14:00 för åk 2 och 3. Dagen består av upprop samt övrig info från skolan och avslutas för åk 1 med gemensam lunch tillsammans med mentor/yrkeslärare.
– Alla nya elever kommer att få hemskickat ett brev med information från skolan samt blanketter att fylla i. I början av augusti kommer ni även få en kallelse till introduktionssamtal innan själva skolstarten, detta för att ge både er och oss en möjlighet att ställa frågor men också för att vi skall kunna sätta igång med undervisningen så snabbt och smidigt som möjligt. Vid detta tillfälle får du också information om de första skoldagarna. Föräldrar/vårdnadshavare är givetvis också välkomna att delta vid detta samtal.
– Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till skolan. Kontaktuppgifter finns här på hemsidan.

Vi ses i augusti!
Personalen på Yrkesgymnasiet