Stort intresse för YG Stockholm

[ingress]Intresset för Yrkesgymnasiet i Stockholm är större än någonsin. I juli hade 32 elever antagits till skolan, men sedan terminsstarten har antalet elever i årskurs 1 ökat till 51. Det är framför allt utbildningarna inom el, bygg och handel som har fått många nya elever.[/ingress] [one_half]

-Jag har fått många samtal från elever som är intresserade av att börja hos oss. De har varit oroliga efter det som hände i fjol, men jag har förklarat att vi nu har en fungerande ledning och bra lärare och kan garantera att lärlingsprogrammet kommer att genomföras. Det ger en säkerhet och trygghet, säger Agneta Krantz, rektor.

Nu vill fler elever börja på skolan än de har plats för. Skolan har inte gjort något för att rekrytera fler elever efter i våras. Att fler har sökt sig till YG Stockholm beror helt enkelt på att ordet spritts om att utbildningen är bra och att eleverna trivs.

[/one_half] [one_half last]

På Yrkesgymnasiet i Stockholm har ledning och lärare arbetat hårt för att få en lugn och trygg verksamhet – och det ska de fortsätta med. Att antalet elever ökar är ett säkert bevis på att deras arbete är framgångsrikt.

-Det känns väldigt roligt, jag är jättenöjd, säger rektor Agneta Krantz.

[/one_half]