Stefan fick stipendium för sitt engagemang inom hotellbranschen

Fem elever fick stipendium under Yrkesgymnasiets julavslutning. Hotelleleven Stefan Hanna är en av pristagarna. – Jag tycker att hotellbranschen är rolig och då är det lätt att göra ett bra jobb, säger han.

Under Yrkesgymnasiets mysiga julavslutning prisades de elever som utmärkt sig extra bra under hösten. Terminsstipendium gick till de elever som har varit bra förebilder och goda ambassadörer för skolan både internt och externt.

Stefan Hanna är en av dem, han har sin APL på Scandic Hotell Rubinen som ligger på Avenyn. Motiveringen till hans vinst är att han alltid ställer upp till 100 procent, är positiv och engagerad samt att det han jobbar med fixar han med bravur.

Vad tycker du är roligast inom hotellbranschen?

– Hittills tycker jag det är roligast att jobba på konferensavdelningen. För det är lite lugnare där och jag får jobba ihop med konferenschefen. Ibland jobbar jag även själv, de litar på mig.

Du fick två biobiljetter, vad ska du se?

– Jag kommer att se Fast & Furious 8 som kommer i april, den har jag väntat på. Jag älskar bilarna som är med i den filmen.

De andra duktiga eleverna som fick stipendium var Frisöreleven Martina Qeriyaqous, Handelseleven Andréa Olsson Hedeback, Vårdeleven Patricia Popescu och Språkintroduktionseleven Hussein Mahmud Abdella.