Specialpedagogen Magnus ska ge extra stöd till eleverna på Yrkesgymnasiet Borås

Yrkesgymnasiet Borås öppnar för första gången under hösten 2020 och redan nu börjar skolan fyllas med olika kompetenser. Vi har tidigare intervjuat skolans APL-samordnare och rektor och här kommer nu en snabb intervju med Yrkesgymnasiets framtida specialpedagog!

Specialpedagogen Magnus Bergvall är spänd på att börja jobba på Yrkesgymnasiet, berättar han.
– Det ska bli spännande att börja arbeta på Yrkesgymnasiet i Borås och få bidra med min specialpedagogiska kompetens.

I sin roll kommer Magnus att hjälpa elever som är i behov av extra stöd under gymnasietiden.
– Mina förväntningar är att vi kommer erbjuda en bra utbildning till våra elever, säger han.

Vem är du som person, Magnus?
– Jag är en lyhörd person som tycker om yoga, promenader och att umgås med min familj och vänner.