Sissela är ansiktet utåt på Yrkesgymnasiet Malmö

Sissela Silvmarker är samordnare, receptionist och administratör på Yrkesgymnasiet. Hon är spindeln i nätet och har koll på allt som händer på skolan.

Ofta är Sissela den första du kommer i kontakt med när du har frågor eller funderingar.  Hon är också den första du träffar på när du kommer till vår skola.

– Mitt arbete är oerhört omväxlande och det händer nya saker hela tiden. Jag har hand om all administration som rör elever och lärare. Det kan handla om allt från APL-kontrakt, schema och studieplan till matkort och nycklar. Som administratör gäller det att vara noggrann och ha ett bra öga för detaljer.

Sissela har varit på Yrkesgymnasiet i två år och har tidigare jobbat på bland annat Skånes universitetssjukhus och Lunds universitet. Hon uppskattar särskilt den sociala biten av arbetet.

– Det är jättekul att få träffa på så många olika människor som alla har olika bakgrund, förutsättningar och mål men som tillsammans skapar en trivsam skola där alla får vara sig själva. Jag har aldrig en tråkig dag på jobbet!

Är du nyfiken på Yrkesgymnasiet? Skicka en intresseanmälan för mer info och få svar på alla dina frågor!