Se bilderna från Yrkesgymnasiet Göteborgs student

Studentfirandet såg ut att vara i fara på grund av Coronavirusets framfart, men tack vare skolans lösning kunde avgångseleverna ändå fira sin student. Ett restaurangbesök blev lösningen, där säkerhetsåtgärder kunde vara på plats samtidigt som eleverna fick återse varandra efter en lång tids distansundervisning.

Många minns sin student med värme och nu kan även avgångseleverna på Yrkesgymnasiet Göteborg göra det. Firandet för i år såg först ut att bli inställt, men flyttades sedan till en restaurang. Där kunde eleverna få se tillbaka på sin gymnasietid, fira studenten och se fram mot allt spännande som väntar.

Besök gärna skolans Instagram, YGgoteborg, där du kan se fler bilder från studentfirandet!

Vi önskar alla elever på Yrkesgymnasiet ett stort grattis och lycka till i framtiden!