Se bilderna från studenten på Yrkesgymnasiet Uppsala

Studenten är en viktig dag för de allra flesta och något värt att minnas. För avgångseleverna på Yrkesgymnasiet Uppsala blev firandet i år lite annorlunda på grund av restriktionerna kring Coronaviruset. Men studenterna var inte mindre glada för det – se bilderna här från firandet!

Ett vanligt år brukar studentflaken höras i hela Uppsala, men i år har det varit tyst. På Yrkesgymnasiet Uppsala valde skolan att ha firandet på en restaurang, där säkerhetsåtgärder gjorde det möjligt för elever och lärare att se tillbaka på de senaste tre åren efter en lång tids distansundervisning. Nu går studenterna vidare mot jobb, studier och en spännande framtid.

Stort grattis önskar vi alla studenter på Yrkesgymnasiet Uppsala och lycka till i framtiden – ni är fantastiska!