Roliga tävlingen: ­kommunikatörerna testar bygg

I en ny video testar Yrkesgymnasiets kommunikatörer byggyrket och tävlar mot varandra.
– Det här kan alla göra hemifrån, så passa på att utmana era kompisar, säger de i videon.

På Yrkesgymnasiet är alla lärare riktiga yrkesproffs som ger eleverna bästa möjliga kunskaper.

Några som inte är proffs, i alla fall inte på att skruva och spika, är kommunikatörerna Ada Ferngren, Filippa Karlenstål och Tufva Ljungvall.

I en ny video testar de på byggyrket och bjuder på några riktigt härliga skratt. De tre glada amatörerna tävlar i att skruva och spika med minst sagt blandade resultat.

Vem tror du vinner? Spana in spektaklet här:

Om Yrkesgymnasiet

Yrkesgymnasiet skapar jobb redan innan studenten. Eleverna lär sig sitt drömyrke genom minst 50% praktik på riktiga arbetsplatser. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen.