Rektor Stefan ser fram mot skolstarten på Yrkesgymnasiet Norrköping

Efter flera månaders förberedelser är det nu inte lång tid kvar innan de första eleverna kan kliva in i Yrkesgymnasiet Norrköpings lokaler. Ett ögonblick som hela personalstyrkan har sett fram mot länge.
– Jag och min personal är extremt laddade inför hösten och vi hoppas eleverna är det med, säger rektor Stefan Hedlund.

För rektor Stefan Hedlund är det oerhört viktigt att eleverna ska trivas på Yrkesgymnasiet Norrköping.

– Jag kommer jobba mycket för att ha elever som verkligen vill vara hos oss. Vi kommer jobba hårt för att visa möjligheten med mycket praktik och vart det kan leda. Jag vill att vi pushar varandra varje dag och ser till att alla trivs tillsammans!

Han har under sin karriär jobbat som lärare i flera år och har dessutom varit rektor på en grundskola. Steget till att bli rektor på gymnasiet kom därmed naturligt.

– Att få vara med och starta upp en ny gymnasieskola känns unikt för mig och jag tror att det kommer kännas extra kul för personalen och eleverna, säger han.

Stefan Hedlund har även ett förflutet i innebandyvärlden. Han har bland annat varit förbundskapten för det amerikanska herrlandslaget samt haft stort ansvar i Svenska Superligan för herrar och damer, något vi har skrivit om tidigare.

Nu ser han fram mot att få ta emot alla nya elever och bygga upp skolan tillsammans med dem.

– Det är en grym resa som vi ska göra tillsammans, vi ska leverera från början och vi ska ha väldigt kul från början!

Har du sökt till Yrkesgymnasiet Norrköping? Då kan du se ditt antagningsbesked på www.gymnasiestudera.se den 1 juli – lycka till!