Premiär för YG Malmös digitala öppna hus!

Igår höll vi på Yrkesgymnasiet Malmö i vårterminens första digitala Öppet hus! På grund av rådande Coronasituation har våra fysiska Öppet hus framöver ersatts med digitala. Vårt första digitala Öppet hus livesändes på vår Instagram (ygmalmo) och lockade en hel del tittare som kom med positiva och varma kommentarer.

På grund av rådande Coronasituation har vi beslutat att hålla våra Öppet hus framöver på distans. Digitala Öppet hus är något nytt för oss och som vi fick prova på redan igår den 7 maj. Vi tog med tittarna runt på skolan där de under sändningens gång hade möjlighet att ställa frågor samtidigt som de fick se sig omkring i vår fräscha skolmiljö. Under resans gång möttes vi av ett aktivt kommentarsflöde och vi hoppas att alla som tittade fick en positiv känsla i kroppen efter att ha fått en rundvandring i Yrkesgymnasiet Malmös lokaler.

Det blev med andra ord ett mycket trevligt första digitala Öppet hus och vi ser redan fram emot nästa som äger rum på Instagram torsdagen den 14 maj kl. 17.00-18.00!