Möt nya fordonsläraren Patrik

Yrkesgymnasiet Borås hälsar fordonsläraren Patrik Lindström välkommen till skolan. Patrik har lång erfarenhet och har arbetat som fordonslärare i fem år. Han ser fram emot att vara med och starta en riktigt bra utbildning i Borås.

Yrkesgymnasiet Borås genomför ännu en kanonrekrytering. Vi pratade med nya fordonsläraren Patrik Lindström för att höra hans tankar om sin nya roll på Yrkesgymnasiet.

Hur känns det att börja på Yrkesgymnasiet?

– Det känns jättebra. Det ska bli oerhört spännande och inspirerande att få vara med att starta en helt ny yrkesutbildning här i Borås.

Hur ser du på din och skolans roll?

– Jag vill att vi som skola skall ge ungdomar möjlighet till anställning efter utbildning. Jag har arbetat som fordonslärare i 5 år och vet hur man ger eleverna de rätta verktygen för att utvecklas.

Om Yrkesgymnasiet

Yrkesgymnasiet skapar jobb redan innan studenten. Eleverna lär sig sitt drömyrke genom minst 50% praktik på riktiga arbetsplatser.