Medlemmar i Cityföreningen

[ingress]Yrkesgymnasiet Linköping har fått beviljat medlemskap i Cityföreningen. [/ingress]

På Cityföreningens hemsida står följande:

Cityföreningen i Linköping består av ett stort nätverk av företagare som alla verkar i Linköping Citykärna.
Som medlem i Cityföreningen har du möjlighet att vara med och påverka de beslut och förslag som arbetas fram i samarbete med Cityfastighetsägarna och Linköping Kommun.

Samarbetet blir speciellt viktigt för Handels- och administrationsprogrammet på Yrkesgymnasiet Linköping. Skolan ger eleverna på programmet en modern säljarutbildning där de får viktig branscherfarenhet samt företagskontakter och de blir även direkt anställningsbara som butikssäljare när de är klara med sin utbildning. Ett medlemskap i Cityföreningen kommer att skapa fler värdefulla möjligheter för våra elever.

Vi hoppas på ett fint samarbete med föreningens medlemmar!

city föreningen