Matematikläraren Janna har redan planerat sina lektioner inför HT 2020

Yrkesgymnasiet Borås startar hösten 2020 och med ett utbud på fyra olika yrkesprogram i nära samarbete med näringslivet utifrån ett koncept med en hög andel arbetsplatsförlagd utbildning.
– Det känns riktigt spännande att vi personalen och eleverna är nya på skolan. Vi bestämmer från start hur vi vill ha det och inget gammalt står i vägen. Man får inte ofta en sådan möjlighet berättar Janna.
Vad har du för förväntningar på skolan?
– Jag ser vår skola som en plats där dagarna är fyllda med meningsfulla aktiviteter, där man utvecklas, mognar och samtidigt har det roligt och trivs till 100%. Varje gång du går till skolan, vet du att det finns både ungdomar och vuxna som väntar på dig.
Jag älskar matte och jag vet att matte har något kul för var och en. Det är lång tid kvar till hösten, men jag är taggad och har redan börjat planera mina lektioner. Förutom matte älskar jag mina barn, tågresor, armhävningar och äppelpaj med vaniljvisp.
Välkommen till Yrkesgymnasiet Janna!