”Många längtar efter Yrkesgymnasiet”

Yrkesgymnasiet Norrköping öppnar hösten 2020. Intresset och förväntningarna är stora.
– Man känner att många längtar efter Yrkesgymnasiet, säger Andreas Lind, kommunikatör på Yrkesgymnasiet.

Just nu arbetar den nya gymnasieskolan för fullt med att presentera verksamheten för allmänheten. Skolans lokaler ligger i det gamla anrika lasarettet på Södra Promenaden 60.
Till hösten välkomnas de nya eleverna. Och redan imorgon hålls ett digitalt öppet hus via en livesändning där tittarna får svar på sina frågor och funderingar.

Kommunikatören Andreas Lind träffar många människor och upplever en positiv förväntan i luften. Han berättar att många säger att skolan kommer passa väldigt bra i staden.
– Det är häftigt att träffa alla glada människor, och roligt att vara en del av utvecklingen i Norrköping, säger Andreas.

Om Yrkesgymnasiet
Yrkesgymnasiet skapar jobb redan innan studenten. Eleverna lär sig sitt drömyrke genom minst 50 % praktik på riktiga arbetsplatser.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Yrkesgymnasiet här.