Livesänd frågestund inför gymnasievalet

Har du fortfarande hittat rätt gymnasium? Lugn. Yrkesgymnasiet Stockholm sänder live och svarar på alla dina frågor om skolans koncept.

Om några dagar går omvalet till gymnasiet ut. Det kan kännas svårt att veta var man vill tillbringa de kommande tre åren, och vilken skola som passar en bäst.

På Yrkesgymnasiet spenderas minst 50 % av tiden på riktiga arbetsplatser. Där lär sig eleverna sitt valda yrke genom att göra det, och de flesta får jobb redan innan studenten.

För den som vill veta mer om Yrkesgymnasiet finns nu ett perfekt tillfälle att ställa sina frågor. Den 12 maj mellan klockan 16:00 och 17:00 sänder Yrkesgymnasiet live på Instagram.

Om Yrkesgymnasiet
På Yrkesgymnasiet lär sig eleverna genom att jobba. Minst halva utbildningstiden sker på en arbetsplats med en erfaren handledare vilket skapar goda förutsättningar för att få in fötterna på arbetsmarknaden.  Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Yrkesgymnasiet här.