Lekstugan såld!

Lekstugan såldes till ett kanonpris. Lekstugan som eleverna på Bygg- och anläggningsprogrammet snickrat ihop blev såld till en lycklig ny ägare för 4500 kronor. Alla pengarna kommer att gå till Barncancerfonden och eleven Kim Andersson tyckte att projektet var riktigt roligt.

Kim går första året på byggprogrammet och har inriktning måleri. Han var med och byggde lekstugan tillsammans med de andra i hans klass samt monterade ihop den på plats hos köparen.

– Jag, min klasskompis Jack Jönsson och vår lärare Daniel Tegnvallius åkte ut till henne som köpt lekstugan, satte ihop delarna som vi byggt i skolan och målade den vit. Hela projektet var roligt att genomföra och jag lärde mig mycket undertiden, berättar Kim.

Projektet får ses som riktigt lyckat och kommer förhoppningsvis att gå i repris nästa år. Eller så genomförs ett nytt projekt. Vi väntar med spänning.