Heidy Wisell ny rektor på YG Linköping

Heidy Wisell blir ny rektor på YG Linköping. Hon kommer närmast från Hermods tar över skolan när Sanna Pouramin tar sig an TIS på heltid.

– YG i Linköping är en väl fungerande enhet i dagsläget, det jag kan tillföra är att utveckla det som behöver utvecklas och förvalta det som i dagsläget fungerar väl. Jag vill så klart sätta min prägel på verksamheten och samtidigt öka elevernas nöjdhet och även att få verksamheten att växa, säger hon.

Heidy Wisell har också, drygt en månad, efter starten som rektor, fått en positiv bild av sin nya arbetsgivare ThorenGruppen.
– Jag upplever att företaget är en familjär, kompetent grupp med människor där man kan vara sig själv. Min upplevelse är även att de vill mycket och ThorenGruppen bryr sig mycket om varandra.

Yrkesgymnasiet drivs av ThorenGruppen, ett välmående, expansivt utbildningsföretag med tusentals nöjda kunder.