Här formas YG Borås – se bilderna

Yrkesgymnasiet Borås välkomnar de första eleverna till hösten. Redan nu går det att se bilder från lokalerna som renoveras och anpassas för skolans koncept.

Byggnationerna på Getängsvägen 27 går framåt i en rasande fart. Till hösten slår portarna upp för Yrkesgymnasiet Borås.

Lokalerna utformas för bästa möjliga lärande. Under skolans klassrum och lokaler byggs yrkeslokalerna där eleverna blir proffs på sina framtida yrken.

– Allt går enligt planerna. Vi längtar redan nu till hösten då vi får välkomna alla elever till skolan, säger kommunikatör Nazer Azizi.

Se bilderna här!

På Yrkesgymnasiet Borås kommer du kunna läsa till:

· Byggnadsarbetare
· Fordonstekniker
· Elektriker
· Barnskötare
· Elevassistent

Om Yrkesgymnasiet
Yrkesgymnasiet skapar jobb redan innan studenten. Eleverna lär sig sitt drömyrke genom minst 50% praktik på riktiga arbetsplatser. Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Yrkesgymnasiet här.