Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2020

Se uppdatering om våra lokaler

28 april kl 15:00 - 16:00

På grund av den rådande situationen har vi nu tyvärr inga fysiska events. Men om vi ser den från den ljusa sidan – nu har vi äntligen chans att träffas i den digitala sfären! Välkommen till vårt Instagram konto där vi kommer ge en uppdatering av våra fina lokaler. Klicka här för att komma till vår Instagram där vi kommer berätta mer om vår skola. 

Mer information »

Live frågestund på Instagram

28 april kl 16:00 - 17:00

På grund av den rådande situationen har vi nu tyvärr inga fysiska öppna hus. Men om vi ser den från den ljusa sidan – nu har vi äntligen chans att träffas i den digitala sfären! Välkommen till vårt Instagram konto där vi kommer ha en frågestund och presentation av vår skola. Klicka här för att komma till vår Instagram där vi kommer berätta mer om vår skola. 

Mer information »

Digitalt Öppet hus

28 april kl 16:15 - 17:00

I april och maj äger omvalet rum för alla gymnasieskolor runtom i vårt avlånga land. Under denna period brukar vi vanligtvis hålla öppet hus för att ge er den finfina möjlighet att besöka skolan, träffa lärare och elever. På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi nu tyvärr inga fysiska öppna hus. Men om vi ser den från den ljusa sidan – nu har vi äntligen chans att träffas i den digitala sfären – nämligen genom det digitalt…

Mer information »

Varmt välkommen att besöka oss på den Digitala gymnasiemässan!

29 april kl 13:00 - 18:00

Klicka här för att komma till eventet. I april och maj äger omvalet rum för alla gymnasieskolor runtom i vårt avlånga land. Under denna period brukar vi vanligtvis hålla öppet hus för att ge er den finfina möjlighet att besöka skolan, träffa lärare och elever. På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi nu tyvärr inga fysiska öppna hus. Men om vi ser den från den ljusa sidan – nu har vi äntligen chans att träffas i den…

Mer information »

maj 2020

Livefrågestund på Instagram – tema Omval

4 maj kl 15:00 - 16:00
Mer information »

Digitalt Öppet hus

5 maj kl 15:00 - 16:00

Besök vårt digitala Öppna hus på Instagram och ställ dina frågor kring gymnasievalet. Klicka här för att komma till vårt Instagramkonto!  

Mer information »

Digitalt Öppet hus

5 maj kl 15:00 - 16:00

Besök vårt digitala Öppna hus på Instagram och ställ dina frågor kring gymnasievalet. Klicka här för att komma till vårt Instagramkonto!  

Mer information »

Digitalt Öppet hus

5 maj kl 17:00 - 18:00

Våra Öppet hus kommer att livesändas på Instagram - klicka här för att komma till vårt konto!  

Mer information »

Frågestund på Instagram

6 maj kl 15:00 - 16:00

Klicka här för att komma till vårt Instagramkonto!  

Mer information »

Digitalt Öppet hus

6 maj kl 15:00 - 16:00

Besök vårt digitala Öppna hus på  Instagram och ställ dina frågor kring gymnasievalet. Klicka här för att komma till vårt Instagramkonto!  

Mer information »
+ Exportera evenemang