Ett bra avslut på en ovanlig termin – YG Skellefteå firade studenten på restaurang

Sedan den 17 mars har Sveriges gymnasieelever haft distansundervisning. Det var därför oklart hur det skulle gå med studenten och om det skulle vara möjligt för eleverna att återse varandra innan de går vidare mot jobb och studier. Tack vare skolans lösning kunde studenterna fira tillsammans.

Studenten är en stor dag i mångas liv. Efter distansstudierna var det dessutom viktigt för både lärare och elever att få säga hej då till varandra. Många blev därför glada när Yrkesgymnasiet Skellefteå att hittade en lösning för studenterna.

Dagen firades på en restaurang, där säkerhetsåtgärder gjorde möjligt för elever och lärare att se tillbaka på de senaste tre åren. Det blev därmed en bra avslutning på en ovanlig termin.

Se bilderna från firandet här nedan!

Ett stort grattis till alla våra studenter och lycka till i framtiden!