Elever på YG Västerås hjälper till

Ingen har undgått att läsa om familjen Jakobsson som skulle till Nigeria för att adoptera Maja och med storebror Jonathan bli en familj på fyra. När de befann sig i Stockholm dagen innan resan till Nigeria blev de bestulna på alla sina pengar (ca. 90.000) pass och andra viktiga handlingar. På grund av denna förlust hade de inget annat val än att åka tillbaka hem till Borlänge.

Snart startades en insamling för att hjälpa familjen så att de så fort som möjligt kunde åka ner till Nigeria för att hämta hem deras dotter. Självklart har Yrkesgymnasiets elever hjälpt till och en dag stod Yrkesgymnasiet Västerås Here4U-elever och sålde fikabröd utanför ICA Grytan för att få in pengar till insamlingen.