Image

Umeå

Digitalt Öppet Hus

Medellön enligt SCB:

Image
 • VI LÄR DIG MER ÄN ETT JOBB

  Förutom att hitta ett jobb är det viktigt att kunna behålla jobbet och då är det mer än yrkesskicklighet som spelar roll. Vi vill därför att du ska lära dig allt som är viktigt på en arbetsplats, som till exempel social kompetens, att kunna passa tider, vara strukture - rad och att lösa yrkesproblem som kan uppstå.

 • LÄR DIG AV YRKESEXPERTER

  Du lär dig både i skolan och på din lärlingsplats. I skolan får du hjälp av en yrkeslärare att förbereda dig för APL (praktik) i våra yrkesanpassade lokaler. På lärlingsplatsen har du en utbildad handledare som ger dig uppgifter, coachar dig och lär dig yrket.

 • EGEN BÄRBAR DATOR

  Du får låna en bärbar dator under alla tre år som du för en liten summa kan köpa loss i slutet av tredje året. Datorn är utrustad med alla program du behöver för att klara skolan.

Image

Yrkesgymnasiet Video tour

Image
Image

Vill du boka en privat rundvisning av skolan utan trängsel i lugn och ro?

Ring eller sms:a vår kommunikatör Madelen!

Ring Madelen: 070 565 55 65

Läs senaste numret av vårt magazine!

Image

Tävla och vinn YG-korgen full med godsaker och hörlurar från Happy Plugs!

Tävlingsregler! Du som tävlar måste gå i årskurs 9 och bo i Umeå Kommun. Tävlingen pågår till och med 22/1. Vinnaren publiceras på vår instagram @ygumea den 23/1 och kontaktas via telefon.

Vinnaren utses baserat på rätt svar och motivering bland de som svarat rätt på uppgiften. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Image

Svara rätt på vad vårt motto är och fyll i en motivering varför just du borde vinna!

  Yrkesgymnasiet Digitalt Öppet Hus Umeå

  Tävla om YG-korgen! Vad är Yrkesgymnasiets motto?

  Motivera varför just du bör vinna YG-Korgen!

  Är du intresserad av ett särskilt yrke? (valfritt)

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost

  Telefon (obligatoriskt)