Därför valde Gustav Yrkesgymnasiet

Gustav Nordström läser åk 1 på El och energiprogrammet och han valde Yrkesgymnasiet då Yrkesgymnasiets utbildningsmodell passade honom bäst.

Varför just Yrkesgymnasiet?

– Efter att ha läst två år på naturvetenskapliga-programmet, fick jag insikten att ett gymnasieliv fyllt enbart med stress och teoretiska ämnen inte passade mig. Då elläran i fysiken visade sig intressant, föddes tanken att utbilda mig till elektriker. Anledningen varför jag valde just yrkesgymnasiet, grundas i er unika utbildningsmodell som kombinerar teori och praktik på bästa möjliga sätt. dvs hälften teori, hälften praktik.

 

Vad ser du fram emot?

– Det som jag ser mest fram emot inom den närmsta framtiden, är att få lösa praktiska problem på en arbetsplats, samt få lära mig allt jag behöver veta för att bli en färdig elektriker.