Besök YG Gävle

[ingress]Gymnasievalet är nära slutet och vi vill bjuda in dig till öppet hus för att du ska få en känsla för om Yrkesgymnasiet är rätt för just dig.[/ingress]

Välkommen till Drottninggatan 48, torsdag 9 februari kl. 18-20!

Du får träffa elever och lärare från skolan som berättar om våra utbildningar och om hur det är att gå på Yrkesgymnasiet. Du får uppleva att roliga saker som vi jobbar med på skolan just nu. Som elev på Yrkesgymnasiet genomför du halva utbildningen ute på ett företag. Du knyter på så sätt viktiga kontakter i branschen och är väl förberedd för arbetslivet. Här kan du läsa en intervju med två av våra lärare på skolan.

Under detta öppet hus får du som är intresserad av att ha Svenska Fotbollsakademin som tillval möjlighet att få djupare information om det. Daniel Lövström, fotbollskoordinator vid YG berättar om Fotbollsakademin kl. 19.15.