Anton och Nina på Yrkesgymnasiet Malmö tipsar

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bok att läsa. Som tur är vill våra elever på Yrkesgymnasiet Gävle gärna dela med sig av sina boktips. Vi träffade Anton och Nina och frågade vilka böcker de vill rekommendera.
Anton Steen, VF14

Berätta lite om dig själv.
– På min fritid gillar jag att vara med vänner, flickvännen, spela datorspel men även att vara tränare för ett innebandylag. I framtiden vill jag bli en VVS-ingenjör.

Vad är ditt boktips och vad handlar den om?
– Harry Potter och Fenixorden. Tror att de flesta känner till Harry Potter, men den handlar om en trollkarlsskola med Harry Potter som huvudkaraktär.

Vad är det bästa med boken?
– Tycker att boken är väldigt gripande och händelserik därför gillar jag denna bok.

Favoritställe att läsa boken på?
– Mitt favoritställe att läsa på är antagligen när jag åker buss eller när jag ligger i sängen innan jag ska sova.

Nina Johansson Alm, HA15

Berätta lite om dig själv!
– Jag umgås mycket med min familj och mina planer i framtiden är att jobba i butik!

Vad är ditt boktips och vad handlar den om?
– Mitt boktips är spelets härskare av Sidney Sheldon denna boken är sjukligt intressant.

Vad är det bästa med boken?
– Jag älskar spännande böcker och det är denna!

Favoritställe att läsa boken på?
– Mitt bästa bokläsnings-place är på toaletten.

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!