Rebecca förverkligar sin dröm – gör sin APL i Sälen

Hotell- och turismeleven Rebecca Eklund ser verkligen till att höja rolighetsfaktorn på sin gymnasieutbildning till max. Tack vare att hon läser en lärlingsutbildning med mycket APL har hennes dröm om att spendera skoltid i Sälen förverkligats. Under sju veckor är Rebecca nämligen på skidanläggningen i Lindvallen och genomför sin APL.

Under v. 7 kommer Rebecca även göra stor del av sitt gymnasiearbete uppe i Sälen, då hon kommer hjälpa till med arrangemanget kring Mix Megapols Fjällkalas. Fjällkalaset är ett multimegastort evenemang där radiostationen Mix Megapol sänder live, artister genomför spelningar och andra spännande aktiviteter genomförs.

Jag får följa med olika evenemangs- och restaurangansvariga, så det är framförallt de administrativa delarna jag jobbar med. Igår fick jag till exempel följa med Sara, som är bokningsansvarig. Bland annat har jag städat rent en loge åt artisterna, poppat jättemycket popcorn till små partypåsar som barnen kan köpa och tagit emot bordsbokningar till de tre olika restaurangerna. Så det är verkligen fullt ös!