Kick Off 2017 – Yrkesgymnasiet Uppsala

Nyligen hade Yrkesgymnasiet Uppsalas Kick Off för elever som sökt till skolan. Det blev en rolig kväll från början till slut.

Eleverna som kom på vår kick off hälsades välkomna i entrén av kvällen värdar Line och Ludwig. Sedan bjöds det på mysigt mingel på ”torget” med bubbel och tilltugg, samt att man kunde mingla på olika mingelstationer där det hölls lite olika tävlingar som våra fantastiska elever höll i.

Sedan samlades alla i aulan och hälsades välkommen samt fick en presentation av personal och elever. Kvällen fortsatte med poängjakt där man samlade poäng på alla våra program. Kvällen avslutades med pizza, läsk  en talkshow, massa prisutdelningar och mycket mera.  En mycket lyckad kväll med massa gott och mycket skratt!

Vi vill tacka våra elever i marknadsgruppen som gjorde ett fantastiskt bra jobb och personalen men viktigast av allt, våra gäster som kom och förgyllde vår Kick Off!