Kick Off 2017 – Yrkesgymnasiet Göteborg

Vilken kväll det blev! Yrkesgymnasiet i Göteborgs kick-off blev en riktig succé. Hela 60 nyfikna ungdomar som sökt till vår skola kom för att uppleva en spännande kväll full med roliga aktiviteter och mingel.

Snacks, bubbel och pyntade lokaler mötte de inbjudna och förväntansfulla eleverna som sökt till vår skola. Kick-offen som Yrkesgymnasiet anordnade i slutet av april (19/4) gav eleverna chansen att träffa framtida klasskamrater redan innan skolstarten till hösten. Efter att eleverna minglat färdigt och fått i sig lite tilltugg delades de in i lag. Sedan var det dags för 5-kampen. De olika tävlingarna var inspirerade av Yrkesgymnasiets olika program, så som spiktävling, hårstyling och airboardtävling. 5-kampen avslutades med den roligaste grenen där eleverna skulle klä in en person i toalettpapper från topp till tå.

Efter 5-kampen var det dags för pizza och prisutdelning till det vinnande laget. Det blev alltså en fartfylld kväll, full med roliga tävlingar, härligt pizza-häng och fin fina priser som delades ut och som uppskattades av alla. Absolut en kväll att minnas! Välkommen tillbaka till hösten alla nya elever.