Kick Off 2017 – Yrkesgymnasiet Gävle

Förra veckan var det dags för vår Kick Off för våra kommande elever.

De bjöds på ett mysigt mingel med läsk, chips och massa godis tillsammans med befintliga elever och lärare. Rektor Linda hälsade alla välkomna, sedan fortsatte kvällen med poängjakt där man fick samla poäng genom olika tävlingar på skolans alla program. Vidare kunde man också tävla med radiostyrd jeep på en bana där också vinnaren Jonathan korades senare under kvällen, han vann ett evenemang på Gävle Gokart Event.

Det bjöds på grillande hamburgare och kvällen avrundades med prisutdelningar samt att vi slumpvis ringde upp flera av gästerna som vann olika biopacket. En mycket lyckad kväll!

Vi vill tacka våra marknadselever som gjorde ett fantastiskt bra jobb och personalen men viktigast av allt, våra gäster som kom och förgyllde vår Kick Off!