Hjälp oss att bli bättre

Ditt namn (obligatorisk)

Din mejladress (obligatorisk)

Din telefon (obligatorisk)

Aktuell skola/ort (obligatorisk)

Mina synpunkter gäller (obligatorisk):
BerömKlagomålIdéer

Jag som har synpunkter är (obligatorisk):
ElevFörälderAnnan person

Det här är mina synpunkter:

Vi på ThorenGruppen strävar efter att hela tiden förbättra vår verksamhet. Vi vill gärna höra vad du tycker om vår verksamhet, oavsett om du har ett klagomål, ett förslag eller vill ge beröm. För oss är det lika viktigt att få veta när något fungerar bra, som när du inte är nöjd.

Du kan framföra dina synpunkter anonymt, men då kan vi inte kontakta dig. För att kunna återkoppla till dig så vill vi att du lämnar ditt namn, adress, e-post och telefonnummer.

Rutiner för ärendehantering

Våra rutiner är att ditt ärende registreras hos skolans huvudman. Du kommer att få återkoppling av den som utses som utredare för ditt ärende. I de fall som dina synpunkter leder till en förbättringsåtgärd kommer du även att få ta del av detta.

Om du inte får respons på ditt ärende eller har åsikter om hanteringen får du gärna kontakta kvalitet@thorengruppen.se eller kvalitetschef Jeanette Wilén på 070-845 70 67.