Redo för yrkeslivet

Vårt samarbete med Adecco

Vi vill förbereda dig som elev för yrkeslivet – vi vill göra dig anställningsbar. Därför har vi ett exklusivt samarbete med Adecco.

Tillsammans ser vi till att du förbättrar dina chanser att få jobb under och efter studietiden.

Samarbetet med Adecco ger dig som elev olika typer av verktyg för att du ska stå rustad inför arbetslivet och framtiden. Det är alltifrån konkreta samtal och tips, till andra aktiviteter där du får chans att träna upp din anställningsbarhet.

På Yrkesgymnasiet förbereder vi dig för arbetslivet på många olika sätt – ett av sätten är vårt samarbete med Adecco.

Vad får du som elev?

• ALLA ÅRSKURSER: Tillgång till vår unika Adecco-portal. Här finns verktyg, tester och annat material som du kommer att ha nytta av när du söker jobb. Via portalen kan du när som helst ställa frågor direkt till studentansvariga på Adecco. Dessutom har du möjlighet att söka olika stipendier.
  • ÅRSKURS 2: När du fyller 18 år kan du matchas mot aktuella jobb.
  • ÅRSKURS 3: Föreläsning kring vad du bör tänka på när du söker jobb, såsom CV-skrivning, personligt brev och intervjutips.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag som skapar mervärde åt kunder och medarbetare genom att sätta individens utveckling och kundens behov i fokus. Adeccos vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val.